Vi tilbyder

Bryllupskørsel:

Vis a vis

Hesten, vognen og seletøjet er pudset og skinner og kan pyntes så det passer til brudebuketten. Kusk og medhjælper er også klædt så det passer til et bryllup. Vi kan enten hente bruden og hendes far og bringe dem til kirken, eller vi kan vente på brud og gom foran kirken og derefter køre dem til det sted, hvor bryllupsfesten skal holdes. Undervejs kan der efter aftale serveres champagne, og vores musikere kan spille festlig verdensmusik i hestevognen eller til festen. Pris afhænger af afstand og tid. Ring for at høre nærmere og få et uforpligtende tilbud på en løsning der passer til jeres fest. Tlf: 50 42 35 13. .

Kørsel til konfirmation:Sommer 2014 025 - Kopi

Vi venter foran kirken og kører det unge menneske hen til der, hvor festen skal holdes. Konfirmanden er velkommen til at tage venner eller familie med i vognen. Undervejs kan der efter aftale serveres godt at spise eller drikke. Det er også muligt at bestille musiker(e), der følger med i vognen og spiller festlig verdensmusik. Ring for at høre nærmere. Tlf: 50 42 35 13

Skovture:
IMG_3328Vi kører 2 timer gennem den smukke natur i Fløjstrup skov, hvor bøgen spejler sig i havet. Her er grusveje, ingen biler og tid og ro til at være sammen og nyde lyden af hestehove på vejen og landskabet, som glider forbi i et tempo, hvor sjælen kan følge med. Vi gør holdt undervejs, får hjemmebagt kage, kaffe eller saftevand og klapper hesten.

Pris: Det koster 850 kr. for to timers kørsel i en vogn med plads til 5 personer inkl. hjemmelavet kage, kaffe og saftevand. Vil I på en længere tur på f.eks. 3 timer, så koster det 1.000 kr. Det er også muligt at bestille en middag efter hjemkomst i vores udestue med egnens smukkeste udsigt.

Afgang og hjemkomst fra vores stald på adressen Karlslundvej 2B, 8330 Beder (landsbyen hedder Fløjstrup). Hvis I bor i vores lokalområde kan vi evt. hente jer på jeres egen adresse.

Ring til 50 42 35 13 for at bestille plads og høre nærmere.

Det usædvanlige:

kapela Kielberg

Vi kan kombinere hestevognskørsel med musik, fællesdans, historiefortælling eller teaterforestillinger. Vil i gerne have en børnefødselsdag ud over det sædvanlige, en firmafest der bliver husket, eller en berigende oplevelse for hele familien, så kan vi lidt af hvert. Vi tilbyder gerne sparring til hvordan de forskellige elementer i jeres fest kan spille sammen og blive til noget helt særligt. At orkestrere festlige begivenheder er en af vores spidskompetencer, og det har vi har mange års erfaringer med .

Kontakt os for at høre nærmere.  Tlf: 50 42 35 13. I kan også besøge hjemmesiden www.teatretkimbri.dk