Om os

Baggrund

Heste og kuske spiller sammen i forestillingen Pooka, som bliver spillet i et cirkustelt. Vi skabte forestillingen i 2009, men inden da gik der lang tid med intens træning fra jorden af. Hestene skulle lære at reagere på vores kropssprog, så vi kunne danse sammen. Når man arbejder med hesten fra jorden af, så er godbidder og ros meget vigtig. Selvfølgelig skal den vide, hvem der bestemmer, men man kan ikke tvinge den til at ville samarbejde ligesom man kan når man sidder på den eller kører med den. Man er i udgangspunktet på samme niveau. Det er her den grundlæggende tillid, som hestene har til mennesker, er blevet opbygget.

Teatret Kimbri, Pooka, Pushkin snuser til Gitte

At køre hestene til gik som en leg, og nu er de ikke kun flotte artister, men også rolige og imponerende køreheste. Siden hen er hestene også blevet brugt under teatrets kulturkaravaner, som har rejst landet rundt i hestevogne med teater, musik og dans.

Teater på træk - Kopi

Forsikring

Selv om vi har dygtige og erfarne kuske, rolige og pålidelige heste, og alt udstyret er i orden, så skal man altid tage sig sine forholdsregler. Skulle uheldet være ude, så er vi forsikret i TopDanmark Erhverv, Police nr: 6469850011

Vores stald

Hestene står opstaldet syd for Århus i Fløjstrup og adressen er Karlslundvej 2B, 8330 Beder. Her er smuk natur og udsigt over havet. Den sydlige del af Marselisborg skovene og de bølgende marker er vores naboer. Det er et skønt terræn at køre hestevogn i, fordi der er grusveje, ingen biler, skyggefulde skovstier og duft af hav.

I kan bestille en længere skovtur fra vores adresse, og her er det også muligt at bestille en efterfølgende middag, der efter hjemkomst indtages i udestuen med egnens smukkeste udsigt.

Ring og hør nærmere. Tlf: 50 42 35 13